Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Fishing Tools

Publicat de pe 27 noiembrie 2012 in Aperitive | 0 comentarii
Printeaza acest articol Printeaza acest articol | Trimite unui prieten Trimite unui prieten | 815 afisari

Pasta de branza Fagaras

Pasta de branza Fagaras


Evaluare:

(2 voturi, medie: 4,50 din 5)
Loading ... Loading ...

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Reddit 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Buffer 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

Pasta de branza Fagaras se poate folosi pentru umplut rosii, ardei, sau se poate servi pe frunze de salata verde, pe felii de paine simpla, prajita, etc. Fiind foarte usor de facut, este un aperitiv destul de des preparat, fiind ales pentru simplitatea sa si gustul deosebit.

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea de oi
  • 100 g unt
  • 100 ml smantana
  • un varf de cutit boia de ardei dulce
  • o legatura de salata verde
  • sare

Preparare pasta de branza Fagaras:

Telemeaua de oi si branza de vaci se trec printr-o sita fina, apoi se amesteca cu untul care a stat la temperatura camerei macar 30 de minute. Se adauga smantana si boia de ardei si se amesteca pana se omogenizeaza.

Portii/cantitate:

  • 500 g (4 portii)

Complexitate reteta:

  • usoara

Timp de gatire:

  • 10 minute

Servire preparat culinar:

  • Pasta de branza Fagaras se serveste pe foile de salata verde, ca aperitiv
  • La fel de bine se poate servi si pe felii de paine, pe rondele din castraveti proaspeti sau se poate folosi la rosii umplute sau barcute din ardei

Retete culinare dupa ingrediente:

Pasta de branza Fagaras contine ingredientele:
, , , , ,

Rucsac Mustad Rover

Spatiu pentu reclama ta aici!
Contacteaza-ne pentru oferta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>